Kirkkonummen energiatehokas asuinalue rakentuu hyvää vauhtia.

Aurinkovarastomme lämmittävät tulevaisuudessa 16 paritaloa erittäin energiatehokkaasti ja asennukset nostoineen hoituvat uskomattoman nopeasti ja vaivattomasti.

Tyytyväinen asiakas: "Tätä on vaikea uskoa...

Meillä 180 neliön talon lämmitys on tehty mittauksen mukaan 5 400 kg pienemmin CO2-päästöin jo pelkkien aurinkopaneelien voimalla. Ja kun mukaan lasketaan AURINKOVARASTON ohjaama lämpöpumppu, on luku 19 890 kg!!! Mittausjakso kohteessa on 2 vuotta.

Mitattua faktaa huhtikuulta - toimii

Nyt se tehtiin - talo lämpeää omavaraisesti! Aurinkovarastomoduulin valvomonäytölle saatiin nyt aurinkosähkön osuus mukaan ja tulos on huikea! Sininen kuvaa ostettua sähköä, vihreä lämpöpumpun tuottoa, keltainen aurinkosähköä ja punainen on käyttöveden lämmönkorotusta bakteerien varalta kerran kuukaudessa.

Pientaloalue Kirkkonummella

15.3.2018

Geotalot Oy:n Aurinkovarastomoduulit lämmittävät kokonaisen pientaloalueen Kirkkonummella

Kirkkonummen Sundsbergiin nousee pientalokortteli, jossa rakennusten lämmitysratkaisuksi valittiin Geotalot Oy:n Aurinkovarastomoduulit. Kohteen on suunnittelut arkkitehti Harto Helpinen ja ne rakennuttaa sijoitusyhtiö Teljän Finassi Oy. Asunnot tulevat myyntiin normaaleina osakehuoneistoina.

”Aurinkopaneelit ovat kehittyneet tasolle, jossa niillä voidaan tuottaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Rakennuskohtainen ilma-vesilämpöpumppu tuottaa yhdessä paneelien kanssa valtaosan vuotuisesta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä, kertoo Anna-Kaarina Lipsanen rakennuttajayhtiöstä.”

(Lähde: Viisykkönen 12.3.2018)

Aurinkovarastoon voit tutustua myös 2018 Asuntomessuilla Porissa

13.12.2017

WinNovan Tähden lämmöntuotanto, aurinkosähkön optimointi ja lattiaviilennys toteutetaan Geotalo Aurinkovarastomoduulilla. Kyseessä on eräs vuoden 2018 Porin Asuntomessualueen loistavimmista tonteista, johon on tarkoitus rakentaa nimensä mukainen moderni ja innovatiivinen omakotitalo.

Aurinkovarastomoduuli tarjoaa energiatehokkuuden lisäksi laadukkaan ja nopean asennuksen työmaalla, erittäin tuntuvat energiansäästöluvut jo rakennusvaiheessa, sekä tiiviin tilaa säästävän kompaktin paketin yhdellä nostolla.

Aurinkovarastomoduuli on yksi 100 Hyvää Suomesta -juhlavuoden virallisista tuotteista.